ARCHITECTEN

iDEAL ACOUSTICS werkt als akoestisch studiebureau nauw samen met architecten en aannemers. Wij zijn gespecialiseerd in akoestische studies, akoestische metingen én indien nodig de volledige uitvoering. 

All-in-one akoestische partner
Met welke akoestische vragen zit u of uw opdrachtgever? Bent u als architect zelf op de hoogte van de nieuwe akoestische normen en regelgevingen? Een nieuwbouw of renovatie? Laat u vanaf de tekenfase van uw ontwerp adviseren door een akoestisch expert. Slechte akoestiek is gemakkelijk te voorkomen als u er tijdens de ontwerpfase rekening mee houdt. iDEAL ACOUSTICS werkt met de standaard akoestische producten zoals pleister, spanplafonds, lampen, panelen, ... maar evengoed berekenen we een akoestische oplossing op maat die 100% in lijn ligt met uw ontwerp en concept. 

Vanaf het prille begin schuiven onze experts mee aan tafel en zijn we uw akoestische sparringpartner. Naast akoestisch advies, doen we ook metingen, studies en plaatsingen!

Welke akoestische oplossingen zijn interessant voor uw bouwproject?

  • Onzichtbaar akoestisch pleisterwerk >>

  • Effen of bedrukt akoestisch spanplafond, muren of panelen >>

  • Akoestische panelen in alle vormen, stijlen en kleuren >>

  • Witte akoestische lampen met design look >>

  • Geluidsdichte prefab studio (zelfbouw of kant-en-klaar) >>

  • Isolatieproducten (eco iso, vibro)

  • Akoestische oplossing op maat van uw project >>

Ook na de akoestische studie, helpen wij graag waar we kunnen. Zo geven we graag tips en tricks om de akoestiek binnenin nadien te verbeteren met akoestische wandpanelen en verlichting.

Zoekt een 1 betrouwbare akoestisch partner voor uw ontwerpen?
START HIER >>

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up