GROTE RUIMTES

iDEAL ACOUSTICS is een akoestisch bureau dat luistert naar uw akoestische wensen en betaalbare oplossingen aanreikt om geluidsisolatie en galm - al dan niet structureel - aan te pakken.

Akoestiek verbeteren: tips & tricks!
Een slechte akoestiek is een veelvoorkomend probleem in grote ruimtes. Denk maar aan zwembaden, magazijnen, sporthallen of conferentiezalen. Het oorverdovende lawaai van spelende kinderen, het niet verstaan van gastsprekers of slechte concentratie door lawaaierige machines? Tijd voor actie! Er bestaan slimme akoestische oplossingen die snel komaf maken met storende galm en die geen ingrijpende verbouwingswerken vragen.

iDEAL ACOUSTICS komt langs voor een eerste meting en voert een akoestische analyse uit van uw ruimte. Op basis van onze bevindingen stellen we akoestische oplossingen voor die uw akoestiek verbeteren.

Welke akoestische oplossingen zijn interessant voor uw gebouw?

  • Onzichtbaar akoestisch pleisterwerk >>

  • Akoestische panelen in alle vormen, stijlen en kleuren >>

  • Akoestische lampen met design look >>

  • Isolatieproducten (eco easo, vibro)

  • Akoestische oplossing op maat van uw project >>

  • Akoestische spanplafonds >>

Bij iDEAL ACOUSTICS kan u gaan voor een volledig make-over van uw akoestiek of u kan gericht kiezen voor geluidsisolatie, geluiddempende materialen, galmbeheersing, geluidsabsorberende panelen en zoveel meer.

Zoekt u 1 partner die de optimale akoestiek kan realiseren in uw gebouw?
START HIER >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x