HORECA | NIEUWBOUW & RENOVATIE

iDEAL ACOUSTICS heeft alles in huis om de slechte akoestiek van uw horecazaak te laten verdwijnen. Akoestische oplossingen voor uw restaurant of café kan in alle stijlen, kleuren en budgetten! 

Storende galm vermijden in uw horecazaak
Nieuwbouw of verbouwingswerken? De sleutel tot succes voor uw nieuwe zaak is een aangename en ontspannen horeca ervaring creëren voor uw klanten. Zet in op een goede akoestiek en start uw ontwerp meteen volgens de juiste akoestische richtlijnen! Breng de verschillende stemfrequenties in evenwicht en verwerk akoestische elementen in uw interieur die storende galm verminderen.  

Na onze uitgebreide akoestische analyse stelt iDEAL ACOUSTICS producten voor die uw akoestiek verbeteren, maar die evengoed een eigentijdse en stijlvolle toets aan uw interieur brengen. Dubbelcheck!

Welke akoestische oplossingen zijn interessant voor uw horecazaak?

  • Akoestische panelen in alle vormen, stijlen en kleuren >>

  • Akoestisch pleisterwerk (mogelijk in alle kleuren) >>

  • Akoestische lampen in verschillende stijlen en groottes >>

  • Akoestische oplossing op maat van uw project >>

  • Akoestisch spanplafond >>

Onze akoestische adviseurs luisteren en berekenen de juiste akoestische oplossing voor uw ruimte. Idealiter raadpleegt u onze expertise voor de verbouwingswerken, zo kan u op basis van onze analyse de juiste akoestische keuzes maken.

Uw horecazaak inrichten? Praat met een akoestisch expert! >>
START HIER >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x