PROFESSIONELE OPNAME STUDIO

iDEAL ACOUSTICS is een akoestisch bureau uit België gespecialiseerd in het ontwerp, de inrichting en de uitvoering van een professionele studio met  high-end audio  en  akoestischeproducten.

Studio akoestiek berekenen met de puntjes op de i!
Een professionele studio bouwen is millimeterwerk. Wij zorgen er voor dat uw studio geluidsdicht is naar buiten toe, dat de binnen akoestiek in evenwicht is en dat eerste reflecties, staande golven, flutter of andere akoestische problemen geëlimineerd worden. Zowel de akoestsiche behandeling van wanden, ramen, deuren, plafonds en meubels moeten voldoen aan de hoogste akoestische vereisten. Als bijkomende service kunnen onze experts ook een complete verluchting- en lichtstudie uitvoeren.  

iDEAL ACOUSTICS ontwerpt uw volledige studio vanaf 0. Wij schuiven mee aan tafel vanaf de ontwerpfase om te analyseren, te adviseren en te installeren. Een echte 360° aanpak, zo maken wij het verschil!

Welke akoestische oplossingen zijn interessant voor uw studio?

Van akoestische meting en studie tot de volledige installatie, van home studio tot een professioneel high-end studio complex, van zelfbouwpakket tot een volledig afgewerkte sleutel-op-de-deur, iDEAL ACOUSTICS is uw totaalpartner voor een eersteklas opnamestudio.

Zoekt u 1 partner die uw professionele opnamestudio kwalitatief kan realiseren?

START HIER >>

PROFESSIONELE OPNAME STUDIO

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x