About us

>> Driven by passion

Matthias Aerts is opgegroeid tussen de live optredens en studio opnames van zijn vader. Zijn interesse in perfecte audio en de wetenschap erachter, bundelde hij tot informatieve workshops rond akoestiek en zo geraakte de bal aan het rollen. Hij kwam in contact met Jocavi, een Portugees bedrijf gespecialiseerd in akoestisch materiaal. iDEAL ACOUSTICS werd een feit. 

“Als eerste project bouwden wij de studio voor Qmusic. Spannend! Intussen zijn we kind aan huis bij heel wat gerenommeerde namen zoals Disney, Like Mike, Warner Bros, Netsky, Alex Callier en Selah Sue.”

>> Driven by people

Zaakvoerder en akoestisch expert Matthias Aerts kan dagelijks rekenen op een sterk kernteam van 9 werknemers gespecialiseerd in akoestische studie, project management, schrijnwerkerij, ruwbouw en plaatsing. Akoestiek is een vak apart en iDEAL ACOUSTICS beheerst dit vak als geen ander.

“Iedereen die bij ons start, krijgt een opleiding in audio en akoestiek op maat! Wij volgen de trends en nieuwe producten op de voet. We vormen een hecht team en houden elkaar scherp en up-to-date.”

>> Driven by quality

In de wereld van akoestiek staat of valt uw akoestische behandeling met de kwaliteit van uw producten. Daarom kiezen wij resoluut voor professionele producten van A-merken zoals Jocavi, ATP, Vibro, Trinnov en Studio Bricks tot custom oplossingen. Op vlak van pro audio hebben zij wereldwijd een sterke reputatie opgebouwd en leveren ze fantastische high-end producten. Kwaliteit is onze topprioriteit, altijd.

“iDEAL ACOUSTICS werkt enkel met vaste en betrouwbare leveranciers. Wij zetten 100% in op innovatie! Bestaat een product nog niet? Dan ontwikkelen wij het zelf. Alles is mogelijk!”


Ontdek onze producten?

Neem contact op met onze experts!

About us

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x