Werkwijze

Akoestische problemen, akoestisch advies, een akoestische studie, akoestische producten kopen, een (semi)professionele studio zelf bouwen of een studio laten bouwen? 

Welkom bij iDEAL ACOUSTICS, voor al uw totaalprojecten met een akoestische visie!

Wij zorgen voor alles: advies, opmetingen, analyse, ontwerp, projectplanning tot levering en plaatsing van akoestische materialen. Zowel op vlak van isolatie, akoestiek, verlichting, verluchting, stabiliteit, meubels, zwevende vloeren, akoestische bekleding, voeren wij uw project uit met de akoestische puntjes op de i. Idealiter betrekt u onze expertise vanaf de start van uw bouwproject, nieuwbouw of renovatie. Bent u enkel geïnteresseerd in een akoestische studie of in een van onze producten? Alles is mogelijk van studio tot DIY tot sleutel op de deur.  

Hoe verloopt uw akoestisch project van start tot finish? 

FASE 1 | STUDIE & ADVIES

Scenario 1 | Nieuwbouw: Onze specialisten geven advies rond ontwerp en indeling. Wij beschikken eveneens over de nodige software om de akoestiek en isolatie te simuleren in uw nieuwbouwproject.

Scenario 2 | Bestaand gebouw: Bij een renovatieproject gaan we eerst ter plaatse kijken, opmeten en maken we op basis hiervan een akoestische analyse met de eventuele werkpunten. 

FASE 2 | PLANNING

Aan de hand van onze metingen en uw vereisten werkt onze akoestische adviseur het volledige concept uit tot in het kleinste detail. De plannen gaan over en weer, opstellen van budgetten en timing, tot de uiteindelijke beslissing valt. Groen licht? START! 

FASE 3 | UITVOERING OF DIY

De uitvoering van het project kan via ons verlopen ofwel kiest u voor zelfbouw. Kiest u voor ons, dan activeren wij onze eigen vakmensen die opgeleid zijn volgens onze standaarden en kwaliteitsnormen. Naargelang de noodzaak volgen wij de werf dagelijks of wekelijks op. U krijgt 1 aanspreekpunt die ten alle tijden op de hoogte is van uw project.

FASE 4 | OPLEVERING

Na de oplevering van het project blijven we steeds beschikbaar voor allerhande vragen, eventuele problemen of opmerkingen. Al onze producten genieten van de standaard fabrieksgarantie. 

Professionals kloppen bij ons aan voor state-of-the-art akoestiek. Geluidsdichte studio’s, akoestische behandeling volgens bv. de BBC normen, verschillende ruimtes inrichten met exact dezelfde akoestiek of het volledige frequentiespectrum in balans brengen? Wij garanderen het gewenste resultaat! 

Wilt u een overzicht van onze akoestische oplossingen?


Advies nodig of een vraag? Neem hier contact op!

Werkwijze

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x